Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Ewii logo

EWII Energi

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

EWII EL er et dansk el-selskab med hovedkontor i Kolding, der leverer strøm til mere end 140.000 private og erhvervsdrivende over hele Danmark. EWII EL gik tidligere under navnet TREFOR.

 

EWII elpriser

EWII elpriser er ligesom det øvrige energimarked under konstant forandring. Elpriserne reguleres og ændres således flere gange årligt. Som ny kunde hos EWII EL A/S koster det dig 0 kroner i oprettelse, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement, da alle el-abonnementer hos EWII EL er helt uden binding. 

 

Find den rette elabonnement

Som kunde hos EWII EL A/S kan du frit vælge mellem flere forskellige abonnementer. Alle abonnementer er el fra såkaldte grønne energikilder, og når du vælger EWII El som din udbyder, er du derfor også med til at bakke op om den grønne omstilling indenfor el og energiområdet. EWII samarbejder med firmaet Zapp som tilbyder løsninger til dig som skal oplade din elbil

På EWII ELS hjemmeside kan du finde flere informationer om de forskellige el-abonnementer med tilhørende opdaterede priser på strøm fra EWII EL.

 

Høj kundetilfredshed med Ewii strøm

Hos EWII EL formår de at skabe tilfredse kunder, hvilket kan ses gennem EWII Trustpilot, hvor firmaet har en høj trustscore. Hos EWII EL gør de en dyd ud af god kundeservice, hvor du som kunde samtidigt ikke risikere at blive fanget i skjulte gebyrer og lange bindingsperioder. 

Ønsker du at sammenligne EWII elpriser med andre udbydere, kan du gøre dette her på Elberegners egen underside.

Har EWII en app til elpriser?

EWII tilbyder i øjeblikket ikke en app til elpriser, hvor man kan følge elpriserne time for time og sit eget elforbrug. Hvis du leder efter en app til at holde styr på dine elpriser og elforbrug, kan du dog bruge Elberegner appen som alternativ.

Denne app fungerer uanset hvilket elselskab, du har, og giver dig mulighed for at holde øje med elpriserne i realtid og dit elforbrug.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.