Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Enkelt-logo-ny

Enkelt

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Enkelt Energi er et elselskab, som du bør overveje, hvis du leder efter et elselskab som kan give dig grøn strøm til en fast lav pris. Enkelt Energi giver dig også mulighed for at støtte lokale klubber og foreninger, uden du skal betale ekstra, da dette indgår i dit abonnement.

 

Få Enkelt energi med et billigt abonnement

Navnet på elselskabet beskriver meget vel, hvad du kan forvente: Et enkelt abonnement til en fast lav pris om måneden. Ud af dette beløb går halvdelen til en lokal forening eller klub, som du helt selv vælger. Prisen hos Enkelt holdes i bund, så du får strøm til indkøbspris, med et lavt tillæg oveni. 

 

Enkelt elselskab giver dig grønne muligheder

Al energi fra Enkelt er certificeret 100% CO2 neutral. Størstedelen af den grønne strøm fra Enkelt kommer fra vindenergi i Danmark. Dette suppleres med el fra solceller. Derfor er det et abonnement som er værd at vælge, så du bliver en del af fremtidens grønne løsning. 

Enkelt tilbyder ikke nogen særlig form for abonnementsløsning som passer til dig med elbil. Er du interesseret i at se hvilke muligheder du har for opladning kan du læse mere her

 

Enkelt Trustpilot

Enkelt er et nyopstartet elselskab. Derfor kan du lige nu ikke finde nogen anmeldelser på Trustpilot endnu. Men mon ikke dette vil ændre sig inden for den nærmeste fremtid, da Enkelt har konkurrencedygtige priser på grøn energi

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.