Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Hvor stort et strømforbrug har et spabad?

Sammenlign elselskaber, og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Indhold skrevet af: Nicoline
Senest opdateret d. 5. august, 2024

Drømmer du om at have et splinternyt spabad stående derhjemme, eller vil du bare have et af de smarte oppustelige spabade, du kan bruge om sommeren? Så bør du både kende til den oppustelige spas strømforbrug samt det helt store svømmespas strømforbrug. Der kan nemlig være ret stor forskel.

Hvor meget strøm bruger en udendørsspa?

Strømforbruget for dit spabad kan variere meget fra produkt til produkt. Det gælder både det almindelige spabad, men bestemt også de oppustelige varianter. En oppustelig udendørsspa kan du heldigvis købe i mindre størrelser, så du ikke behøver at bruge alt for mange penge på både strøm og vand. Udespaens strømforbrug er typisk meget lavere end de helt store varianter. 

Vælger du en af de smarte udendørsspaer, som du selv puster op, kan du godt regne med et strømforbrug på din oppustelige spa, der koster omkring 10-15 kroner om dagen afhængigt af størrelsen på spaen. Det er nemlig det, strømforbrug for udespa koster, hvis du vil holde vandet varmt 24 timer i døgnet.

hvor-meget-stroem-bruger-en-udendoers-spa

Lay-Z-spas strømforbrug – et populært valg

Leder du efter en smart og letanvendelig udespa, er Lay-Z et godt sted at kigge. En udendørsspas strømforbrug fra dette brand ligger typisk omkring 500 kr. om måneden.

Du kan dog tjekke en af de mindre modeller, hvis du gerne vil spare lidt ekstra. Lay-Z Miamis strømforbrug vil eksempelvis være lidt lavere end mange andre modeller.

Udendørsspaens strømforbrug – spar på strømmen

Strømforbruget for en oppustelig spa kan hurtigt blive til en del penge hen over sommeren. Derfor er det godt at kende til et par tricks, der kan være med til at mindske størrelsen på spabadets strømforbrug. Det er altid en god idé at planlægge lidt ind i fremtiden. Ved du eksempelvis, at du skal på ferie eller ikke er hjemme i en periode, er det en rigtig god idé at slukke for den oppustelige spa. Det mindsker din oppustelige spas strømforbrug betydeligt.

Vær også opmærksom på, at du ikke kun kommer til at betale for strømforbruget med din nye spa. Vandet skal nemlig skiftes ret ofte, hvilket også kan være med at øge omkostningerne for produktet.

Skrevet af

Nicoline
Nicoline er vores ekspert indenfor elselskaber. Med mange års erfaring i energibranchen har hun opbygget en dyb forståelse for, hvordan elselskaber opererer og hvordan man gennemskuer deres priser. Nicoline hjælper dig med at finde de bedste udbydere, så du kan finde den helt rette løsning til din husstand. Hendes omfattende viden gør det lettere for dig at træffe informerede beslutninger om dit valg af elselskab, så du kan spare penge på elregningen.

BILLIGE INTROTILBUD LIGE NU

Før du går, tag lige et øjeblik til at udforske vores liste over elselskabernes attraktive introtilbud. 

Tjek dem ud før de udløber. ⏳

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.