Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Få råd til 10 ekstra fastelavnsboller om måneden

I takt med at elpriserne er steget i 2021 har det fået konsekvenser for blandt andet detailbranchen, og en bagermester i Haslev har været nødt til at sætte prisen op på sine fastelavnsboller fra 18 kroner til 20 kroner for at kunne få det til at hænge sammen økonomisk. Elberegner.dk tilbyder at gennemgå din elregning gratis og har i gennemsnit sparet 2.300 kroner om året til kunderne.

“Vi har modtaget knap 400 elregninger de sidste 3 måneder og har i gennemsnit sparet vores kunder for 2.300 kroner om året, men det sker jo også at vi modtaget nogle hvor kunderne i forvejen har en rigtig god el-aftale, men som sagt, har vi haft nogle kunder, som har oplevet nogle rigtig store besparelser. Den største besparelse til en kunde lød på 17.500 kroner om året”, udtaler direktør Daniel Østergaard.

Elberegner.dk har eksisteret siden 2020 og er en sammenligningstjeneste inden for elbranchen, som det gør nemmere at overskue priserne hos de forskellige elselskaber.

Fastelavnsboller
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.