Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Naturgas Sjælland

Produkt
OK Gas Variabelpris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

3,67 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
0 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

5,06 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

12,91 kr./m³

I Nordsøen ligger det største danske gasfelt, der går under navnet Tyrafeltet. Boreplatformen pumper både olie og gas op, som blandt andet danske hjem får gavn af. Gassen er også kendt som naturgas, der sammen med både olie og kul udgør de tre fossile brændsler, som længe har været de store energikilder for boliger over hele verden.

Fra platformen bliver gassen transporteret gennem diverse rør, før den ender ude i din bolig. De underjordiske rør er en del af gasnettet, som også gør det muligt for dig at få naturgas på Sjælland.

 

Sådan får du naturgas på Sjælland

I de fleste områder på Sjælland er det muligt at få naturgas direkte ud til din bolig. Du kan dog sikre dig dette ved at kigge på gasnettes placering eller undersøge tilbud på gas hos diverse gasleverandører.

Vi hos elberegner.dk hjælper dig med at finde nogle af de bedste naturgaspriser, de mest pålidelige gasleverandører og generelt en god oplevelse, når du skal skifte elselskab og energioptimere dit hjem med naturgas på Sjælland.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.