Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Vesthimmerlands-elforsyning_elselskaber

Vesthimmerlands El-Forsyning

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Vesthimmerland El-forsyning er et mindre lokal dansk energiselskab med hovedkontor i Aars i Vesthimmerland. Selv er Vesthimmerland El stolte af at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser på el til både private borgere og erhvervsdrivende i Vesthimmerland samt at kunne tilbyde en tæt og personlig kundeservice uden at skulle sidde i lange telefonkøer.

 

Priser for Vesthimmerland El-forsyning

Prisen for strøm og el er under konstant forandring, hvilket betyder, at prisen på strøm og el som udgangspunkt vil ændres og reguleres hvert kvartal. De seneste priser på strøm fra Vesthimmerland el forsyning lyder på 189,48 øre pr. kWh, inklusive moms (1. kvartal 2022). Dertil kommer dog et mindre gebyr til forsyningsnettet som transportere el fra Vesthimmerland el og ud til forbrugerne. For opdaterede elpriser og afgifter kan disse findes på Vesthimmerland El forsynings egen hjemmeside.  

 

Sammenlign priser på el

Vesthimmerland El-forsyning er stolte af at kunne konkurrere med flere større virksomheder, hvad angår elpriserne. Elmarkedet er dog frit, og det står enhver frit for hvem de ønsker at få deres el fra. Er du i tvivl om hvilken eludbyder der passer dig bedst, kan du på Elberegners  underside sammenligne og få overblik over markedets elpriser. For prissammenligning på elpriser, klik her.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.