Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
SeasNVE_elselskaber

SEAS-NVE

Elselskabet SEAS-NVE har maj 2022, skiftet navn til Andel Energi

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de bedste elprodukter fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Elselskabet SEAS NVE er et fusioneret samarbejde som vil sørge for at levere el og naturgas til alle deres kunder. SEAS NVE el er en andelskoncern som går ind for at både levere billig gas og strøm til mange kunder, men samtidig også vil have et stort samfundsansvar og føre den grønne omstilling i Danmark i mål. SEAS elselskab giver derfor mening for dem, der gerne ser at deres strøm kommer fra vindmøller men hvor strømmen samtidig er billig.

 

SEAS-NVE elpriser giver plads til livet

SEAS NVE elpriser bliver leveret med et løfte om billige, faste rater som også stammer fra vedvarende energikilder. SEAS-NVE strømmen kommer fra deres havvindmøller, som er placeret i Rødsand. Selskabet har derfor grøn energi let tilgængelig og SEAS-NVE kan derfor leverer strøm til lave, faste rater. Skal du have skiftet dit elselskab, så er SEAS-NVE også gode til at gå ind og klare de administrative detaljer og gøre hele processen nemmere.

Er du mere til en variabel el-aftale, så tilbyder SEAS-nve ligeledes dette. En variabel elpris giver mulighed for, at bruge strømmen når den er billigst. Dette er særligt en fordel hvis man har et større forbrug f.eks hvis man har elvarme eller hvis man har en elbil som bruger meget strøm til opladning.

 

SEAS elselskab bruger god tid på deres kunder

SEAS-NVE vil ikke blot levere strøm og gas til deres kunder, men også give dem råd og udvikle smartere energiløsninger til danskernes hjem. SEAS NVE el går også ind for at udvide og tilpasse fibernettet til de danske husstande, så hurtigere internet kan komme ud til hele landet.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.