Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elselskaber Sjælland

Sammenlign elselskaber, så du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit præcise forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Annonce

Hvordan finder man de bedste elselskaber på Sjælland?

Når det drejer sig om el-leverandører på Sjælland, så har du mange muligheder, som du frit kan vælge mellem. Dog kan de mange muligheder hurtigt gøre det svært at gennemskue, hvilket elselskab der egentlig er det bedste.

Vi ønsker, at det skal være hurtigt og nemt for dig at finde frem til det bedste elselskab på Sjælland. Derfor har vi samlet et udvalg af elselskaberne på Sjælland ovenfor, så du hurtigt og nemt kan sammenligne deres priser – og forhåbentlig finde den bedste elpris på Sjælland.

Derfor skal du sammenligne elpriser på Sjælland

De mange muligheder kan hurtigt gøre det kompliceret og svært at gennemskue, hvilket elselskab, man bør vælge – og ikke mindst hvem, der kan tilbyde den billigste elpris. Hvis man gerne vil have en billigere elregning, anbefaler vi altid, at man sørger for at sammenligne elpriserne, før man træffer den endelige beslutning. Dermed sikrer man, at man takker ja til den bedste og billigste elpris på Sjælland.

 

Skab et overblik over mulige elselskaber på Sjælland

Der findes efterhånden en lang række række af elselskaber på Sjælland. Eftersom der kan være penge at spare ved at skifte elselskab, er det en god idé at orientere sig om priserne og mulighederne på Sjælland. Det er derudover relevant at undersøge, hvilken type elaftale du har indgået med dit nuværende elselskab. Du kan enten have en variabel eller en fast aftale, og det kan være afgørende for din elregning, hvilken aftale du har. Betaler du en fast pris, eller følger dine elpriser dagspriserne på el?

 

Liste over elselskaber på Sjælland

Hvem leverer strøm på Sjælland? I dag er der heldigvis mange elselskaber på Sjælland, som kan levere strøm hjem til dig. 

Liste over udvalgte elselskaber på Sjælland og deres elpriser:

 • Vest Energi – priser fra 2,47 kr. pr. kWh
 • Gasel – priser fra 2,49 kr. pr. kWh
 • Nettopower – priser fra 2,54 kr. pr. kWh
 • OK – priser fra 2,53 kr. pr. kWh
 • Energi Fyn – priser fra 2,57 kr. pr. kWh
 • NRGi – priser fra 2,62 kr. pr. kWh
 • Go’ Energi – priser fra 2,53 kr. pr. kWh
 • AURA – priser fra 2,62 kr. pr. kWh
 • Norlys – priser fra 2,66 kr. pr. kWh
 • Kärnfull Energi – priser fra 2,70 kr. pr. kWh
 • Energidrift – priser fra 2,76 kr. pr. kWh
 • Edison – priser fra 2,76 kr. pr. kWh
 • B.energy – priser fra 2,89 kr. pr. kWh
 • Energi+ – priser fra 2,97 kr. pr. kWh

Listen er senest opdateret april 2024. Elpriserne er baseret på et årligt strømforbrug på 2.000 kWh, og priserne er for Østdanmark.
Vær opmærksom på at priserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret, og priserne er forskellige Øst- og Vestdanmark.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er el billigere på Sjælland?

Har du også undret dig over, hvorfor strøm er billigere på Sjælland? Det er der en god forklaring på. Elprisen kan nemlig variere afhængigt af, hvorvidt du bor øst eller vest for Storebæltbroen. Du kan læse mere om, hvorfor der er forskel på elprisen i Øst- og VestDanmark lige her.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.