Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elselskaber Jylland

Sammenlign elselskaber, så du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit præcise forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Annonce

Find de bedste elselskaber i Jylland

Er du også på udkig efter de bedste elselskaber i Jylland? Så er du ankommet til det helt rette sted. På Elberegner.dk ønsker vi nemlig at gøre det nemmere for dig at finde frem til det bedste elselskab i Jylland.

I sammenligningsoversigten ovenfor kan du sammenligne et udvalg af elpriser for både elselskaber i Midtjylland, elselskaber i Nordjylland samt elselskaber i Sønderjylland. 

Sammenlign de bedste elpriser i Jylland

Du kan frit vælge mellem mange elselskaber i Jylland – men det helt store spørgsmål er: hvilket elselskab skal man vælge? Øverst på denne side kan du sammenligne et udvalg af elpriser i Jylland, så du hurtigt og nemt kan finde frem til den bedste elpris i Jylland. 

 

Skab et overblik over mulige elselskaber i Jylland

Der er flere elselskaber at vælge imellem i Jylland. Det er en god idé at danne sig et overblik over priserne hos de enkelte elselskaber, da der kan være penge at spare på din elregning. Derudover er det relevant at undersøge, hvilken elaftale du har med dit elselskab. Din elaftale kan nemlig være afgørende for, hvor meget du betaler for din el, afhængigt af om du har en variabel eller en fast elaftale.

 

Liste over elselskaber i Jylland

I dag findes der efterhånden mange elselskaber i Jylland, og du har derfor mange muligheder, som du frit kan vælge mellem. For at hjælpe dig på rette vej, har vi samlet en liste over udvalgte elselskaber i Jylland.

Oversigt over udvalgte elselskaber i Jylland:

 • Vest Energi – priser fra 2,26 kr. pr. kWh
 • Gasel – priser fra 2,28 kr. pr. kWh
 • Nettopower – priser fra 2,32 kr. pr. kWh
 • OK – priser fra 2,31 kr. pr. kWh
 • Energi Fyn – priser fra 2,35 kr. pr. kWh
 • NRGi – priser fra 2,40 kr. pr. kWh
 • Go’ Energi – priser fra 2,32 kr. pr. kWh
 • AURA – priser fra 2,40 kr. pr. kWh
 • Norlys – priser fra 2,44 kr. pr. kWh
 • Kärnfull Energi – priser fra 2,48 kr. pr. kWh
 • Energidrift – priser fra 2,54 kr. pr. kWh
 • Edison – priser fra 2,54 kr. pr. kWh
 • B.energy – priser fra 2,67 kr. pr. kWh
 • Energi+ – priser fra 2,75 kr. pr. kWh

Listen er senest opdateret april 2024. Elpriserne er baseret på et årligt strømforbrug på 2.000 kWh, og priserne er for Vestdanmark. 
Vær opmærksom på at priserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret, og priserne er forskellige i Vest- og Østdanmark.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.