Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Elektron_elselskaber

Elektron ApS

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de bedste elprodukter fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Elektron ApS er et elselskab fra Aarhus som går ind for at give den bedste kundeoplevelse, men går samtidig ind for at levere strøm fra klimavenlige kilder. Elektron el er CO2-neutralt, og selskabet går meget op i at informere om deres strøm fra de vedvarende energikilder. Mere specifikt, vil Elektron købe alt deres strøm fra vindmøller, som så herefter bliver leveret ud til deres kunders husstande. Elektron er også til for at skabe en god, tæt kundeoplevelse, hvor det skal være nemt at være kunde og samtidig give fornuftige elpriser.

 

Elektron trustpilot anmeldelserne taler for sig selv

Ved at kigge på kundeanmeldelserne for Elektron ser man hurtigt, at selskabet har glade og tilfredse kunder. Selskabet får ros for sine billige priser på el, men også mange gode ord for deres nemme regninger og gode kundeservice. Elektron vil være et selskab som taler med og forstår deres kunder, og dette kan ses fra deres trustpilot.

 

Elektron el priser giver gode priser for grøn energi

Elektron er ikke kun i stand til at levere strøm fra vedvarende energikilder og god kundeservice, men kan også klare denne opgave til billige og konkurrencedygtige priser. Elektron priser bliver sat så lavt som muligt, så deres kunder kan få en nem og billig service, som samtidig er klimavenlig. 

 

Elprodukter fra Elektron 

Hos Elektron tilbydes der flere forskellige elprodukter herunder Markedspris, Prisloft og Indkøbspris. Fælles for disse er at alle er variable produkter, som følger markedsprisen. Derudover kommer der nogle forskellige gebyrer oveni hver kWh. Hos elektron har man ikke nogen skræddersyet produkter til elbilsejere som skal oplade sin elbil

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.