Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Barry El

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug
Bopæl ift. Storebælt
Grøn strøm
Fast eller variabel
Udbydere
Produkt
SPOTPRIS
Estimeret pris
575 kr. pr. måned 1086 kr. pr. måned 1598 kr. pr. måned
345 øre pr. kWh

326 øre pr. kWh

320 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 16 hverdage/arbejdsdage

Hos Barry El sløjfer de alt det med småt og nytænker elmarkedet. De sælger strøm som følger markedsprisen og helt uden gebyr. Strøm skal ifølge dem, være endnu smartere og endnu lettere for dig som forbruger. Derfor er det hos Barry muligt for dig, at følge med i dit forbrug med den nyeste teknologi. 

Hos Barry el, er man meget mere end ´bare en elleverandør´. Kunderne skal have mulighed for at træffe klimarigtige valg, som både gør en forskel for kloden, men også for din pengepung. 

Derfor har de udviklet en app, hvor du har mulighed for at følge dit forbrug time for time. Du kan blandt andet, se hvor meget Co2 dit forbrug udleder og følge prisændringerne live i appen. Det giver dig muligheden for at påvirke og tilpasse dit forbrug på en helt ny måde. 

Barry strøm

Hos Barry El tjener man ikke penge, på dit strømforbrug og strømmen der sælges følger den Nordiske elbørs Nord Pool. Det betyder at du får strømmen direkte til markedets indkøbspris. Man kalder det også for spotpris. 

Hos Barry er der ingen skjulte gebyrer og du betaler et mindre beløb på 44 kr./md. som gør at du kan bruge den nyeste teknologi som giver dig et dybdegående indblik i dit strømforbrug. 

Barry energy Elbil

Hos Barry El har man udover at være elleverandør også et særligt fokus på elbiler. De har sat nye standarder for hvad, et elselskab kan gøre og har udviklet en app specielt til dig med elbil. 

Med Elbils appen fra Barry får du blandt andet besked, når strømmen er billigst og grønnest. På den måde kan du nemt oplade din elbil, på fordelagtige tidspunkter af døgnet. 

Man har mulighed for at blive medlem af barry PARTNERS. Som medlem kan du få direkte adgang til alt fra rabat på ladebokse til intelligente opladningssystemer. 

Barry trustpilot

Noget tyder på at kunderne er vilde med Barry el, det antyder deres trustpilot anmelder ihvertfald. På Trustpilot roser en stor andel kunder, særligt teknologien og hvor nemt det er at bruge appen. Læs alle Barry’s trustpilot anmeldelser her

Barry elselskab regninger

Er du kunde ved Barry El, har du mulighed for at betale din strøm løbende. Betalingen foregår direkte i appen og du vælger selv, om du vil have løbende betaling eller månedlig betaling. 

Du kan altså afregne din strøm, for kortere perioder af gangen. På den måde undgår du at få store kvartalsregninger og i stedet mulighed for at betale din regning hver måned. 

Barry rabatkode

Hos Barry El har man et henvisningsprogram, som belønner medlemmer hver gang de henviser en ven, som skifter elselskab til Barry. Du får 200 kr. til gratis strøm, for hver ven der skifter. Din ven får også 200 kr. når de signer op med din rabatkode. Det er en win-win situation for begge parter. 

Du kan henvise lige så mange venner du vil, så længe de er nye medlemmer. Du finder din personlige rabatkode i appen. I appen kan du også holde styr på, hvor meget du har tjent ved at henvise venner til Barry El. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.